Sommerdahl

Sommerdahl

4 sæsoner2020 - 202345 min / AfsnitDrama, Krimi, Thriller
6.3
15+
S01Sæson 1
8 afsnit
Køb denne sæson

Et trekantdrama mellem Dan Sommerdahl, hans kone Marianne og deres bedste ven Flemming Torp. De skal opklare forbrydelser i Helsingør, men deres privatliv spiller en stor rolle.

Undertekster
Till death do us part (1)
S01E01 45 minutter
Thomas slipper ud af værkstedet, og sammen med Helene forsøger han at samle trådene. Da Helene overhører Rigmors telefonsamtale med en ukendt person, forstår hun, at det er morderen, Rigmor taler med. De skal mødes i fyret samme aften, og Thomas og Helene venter på dem. En kendt skikkelse dukker op, men flygter igen og forsøger at få Rigmor til at brænde beviserne på en forbrydelse, der viser sig kun at være toppen af et isbjerg. En forbrydelse, der handler om dyb kærlighed, frådende jalousi og penge. Endelig kan Thomas og Helene tage hjem, men er de klar til det?
Frakr. 15
Till death do us part (2)
S01E02 45 minutter
Dan Sommerdahl kommer på sporet af en sag om udnyttelse af flygtninge, da en lokal kvinde foregiver at hjælpe en gruppe udsatte kvinder. Men for hvilken pris?
Frakr. 15
First Contact (1)
S01E03 45 minutter
En enlig mor bliver fundet dræbt på det lokale marked. Dan og Flemming opdager, at hun er blevet offer for en ægteskabssvindler, der snyder ensomme kvinder.
Frakr. 15
First Contact (2)
S01E04 45 minutter
Marianne bliver sat ind som lokkedue for at få kontakt til ægteskabssvinderen. Og mens Dan ser til, får Marianne svindlerens talent for intimitet at føle.
Frakr. 15
The Law of Retribution (1)
S01E05 45 minutter
Da en rig entreprenør bliver fundet død, går jagten ind på mandens revisor, som politiet mistænker for mord. Dan opdager dog, at sagen er langt mere kompleks.
Frakr. 15
The Law of Retribution (2)
S01E06 45 minutter
Med hjælp fra den dræbte entreprenørs sugarbabe og et frimærke, der gemmer på en historie om dna, får Dan efterforskningen tilbage på rette spor.
Frakr. 15
Fatal Score (1)
S01E07 45 minutter
Da den sponsoransvarlige i FC Helsingør bliver fundet død kort før en vigtig kamp, arresterer Dan klubbens stjernespiller. Men snart kommer andre også i knibe.
Frakr. 15
Fatal Score (2)
S01E08 45 minutter
Dan Sommerdahl finder ud af, at den myrdede sponsoransvarlige afpressede det halve af byen - også de to fodboldstjerner. Men hvorfor blev de afpresset?
Frakr. 15

Medvirkende

Annika Appelin
Annika Appelin
Instruktør
Rumle Hammerich
Rumle Hammerich
Instruktør
Kenneth Kainz
Kenneth Kainz
Instruktør
Carsten Myllerup
Carsten Myllerup
Instruktør
Peter Mygind
Peter Mygind
Laura Drasbæk
Laura Drasbæk
Lotte Andersen
Lotte Andersen
André Babikian
André Babikian
Maibritt Saerens
Maibritt Saerens
Peter Gantzler
Peter Gantzler

Lignende