Ørnen

Ørnen

3 sæsoner2004 - 200556 min / AfsnitThriller, Drama
7.5
15+
S01Sæson 1
8 afsnit
Køb denne sæson

Ørnen er er en dansk dramaserie på i alt 24 afsnit - tre sæsoner af otte afsnit. Ørnen havde premiere den 10. oktober 2004 og er skrevet af Peter Thorsboe og Mai Brostrøm. Ørnen er blanding af action og drama, en politiserie med to lag. Kriminalinspektør Hallgrim Hallgrimsson, kaldet Ørnen, efterforsker drabssager med forbindelse til organiseret kriminalitet. Og så er Ørnen en mand, som er så dårlig til at tage ansvar for sig selv, at han befinder sig på kanten af en eksistentiel krise.

Undertekster
Codename: Sisyfos (1)
S01E01 56 minutter
Ørnen er på vej hjem til Island, til sin mors dødsleje, da hans fly bliver tilbageholdt i Lufthavnen. En politimand er fundet myrdet, og hans pistol er forsvundet.
Frakr. 15
Codename: Sisyfos (2)
S01E02 56 minutter
Hallgrim og Marie er i Sverige, hvor de, i samarbejde med politiet i Göteborg, forsøger at spore russerne Sergej og Luka. Efterforskningen går ikke som planlagt.
Frakr. 15
Codename: Skylla
S01E03 56 minutter
En nat bliver en kvinde fundet myrdet i baggården til det hotel, hvor Hallgrim bor. Kvinden viser sig at være en velhavende norsk direktør for et finansselskab.
Frakr. 15
Codename: Ifgenia
S01E04 56 minutter
Efter at have fundet liget af det danske vidne Berit, i Norge, er Hallgrim og Frandsen tilbage i landet - det er Sergej også, og han sikrer sig at kunne følge Hallgrim.
Frakr. 15
Codename: Ares (1)
S01E05 56 minutter
I kølvandet på dramaet med Sergej har afdelingen beslaglagt et parti beriget uran - stort nok til at kunne udslette en by som København.
Frakr. 15
Codename: Ares (2)
S01E06 56 minutter
Hallgrim får nogle afgørende oplysninger af den døende Sergej - men ikke nok til at blive klar over, hvor, hvordan og hvornår den berigede uran skulle bruges.
Frakr. 15
Codename: Nemesis
S01E07 56 minutter
Familien til den dræbte kosovo-albaner Agim udlover en dusør til den, der dræber Hallgrim. Samtidig er Marie og Hallgrim til konference i Stockholm.
Frakr. 15
Codename: Hades
S01E08 56 minutter
Hallgrim er i yderste livsfare efter at være blevet stukket ned - og Thea er fast besluttet på at få ram på såvel gerningsmanden som Tomas, som menes at stå bag.
Frakr. 15

Medvirkende

Niels Arden Oplev
Niels Arden Oplev
Instruktør
Jannik Johansen
Jannik Johansen
Instruktør
Martin Schmidt
Martin Schmidt
Instruktør
Jens Albinus
Jens Albinus
Janus Nabil Bakrawi
Janus Nabil Bakrawi
Susan Olsen
Susan Olsen

Lignende