Gotham

Gotham

5 sæsoner2014 - 201945 min / AfsnitThriller, Action, Drama, Krimi
7.8
15+
S01Sæson 1
22 afsnit
Køb denne sæson

Den nyudnævnte politiinspektør James Gordons i Gotham City er parat til at vise, hvad han duer til. Han bestemmer sig for at sætte en stopper for korruptionen i byen, og det bliver en ensom kamp, hvor han står over for sine kolleger og underverdenen.

Pilot
S01E01 45 minutter
I den korrupte by Gotham City, før Bruce Wayne blev til Batman, følger vi den unge politibetjent James Gordon, hvis første opgave bliver at opklare mordet på lille Bruces forældre.
Frakr. 25
Selina Kyle
S01E02 45 minutter
Gordon og Bullock arbejder på en sag, hvor gadebørn i Gotham bliver købt og solgt - bl.a. Selina Kyle.
Frakr. 25
The Balloonman
S01E03 45 minutter
Betjentene Gordon og Bullock jagter en hævner, der myrder korrumperede Gotham-borgere. Samtidig er Oswald Cobblepot tilbage i byen.
Frakr. 25
Arkham
S01E04 45 minutter
En kontroversiel afstemning i Gothams byråd bringer politikere på begge sider i livsfare, og Gordon og Bullock må beskytte de involverede.
Frakr. 25
Viper
S01E05 45 minutter
Et nyt dødbringende stof rammer Gothams gader, og Gordon og Bullock forsøger at fastslå, hvor det kommer fra.
Frakr. 25
Spirit of the Goat
S01E06 45 minutter
Da en morder retter sigtekornet mod den førstefødte i en af Gothams mest magtfulde familier, bliver Bullock tvunget til at se en traumatisk fortid i øjnene.
Frakr. 25
Penguin's Umbrella
S01E07 45 minutter
Voldsomhederne omkring Maroni og Falcone fortsætter med at eskalere. Pingvinen afslører nye planer, og Gordon må tage konsekvensen af en tidligere beslutning.
Frakr. 25
The Mask
S01E08 45 minutter
Gordon og Bullock får en sag med en myrdet mand, hvor der ligger et usædvanligt motiv bag.
Frakr. 25
Harvey Dent
S01E09 45 minutter
Harvey Dent vil lukke mordsagen vedrørende parret Wayne og taler for at gå i alliance med borgmesteren James.
Frakr. 25
Lovecraft
S01E10 45 minutter
Selina tager en ny ven med på en farefuld tur rundt om i Gotham for at undslippe lejemordere, der er efter dem.
Frakr. 25
Rogues' Gallery
S01E11 45 minutter
Gordons mission på Arkham Asylum får en hård start, da en vagt bliver myrdet. I løbet af opklaringsarbejdet mødes han med Dr. Leslie Tompkins.
Frakr. 25
What the Little Bird Told Him
S01E12 45 minutter
Gordon forsøger at få sit job tilbage ved at fange Jack Gruber, et galt geni, der er flygtet fra Arkham Asylum. Fish Mooney foretager sit næste træk, og Falcone må kæmpe for at bevare kontrollen over sit imperium.
Frakr. 25
Welcome Back, Jim Gordon
S01E13 45 minutter
En person, der er hovedvidne i en mordsag, bliver selv myrdet, og Jim Gordon tror, at nogen i politiet står bag udåden. Fish Mooney får lov at smage sin egen medicin, da Pingvinen overtager kontrollen med et af hendes aktiver.
Frakr. 25
The Fearsome Dr. Crane
S01E14 45 minutter
Gordon og Bullock jagter en morder, hvis ofre alle lider af alvorlige fobier. Fish Mooney afslører en hemmelighed om Oswald Cobblepot, hvilket får Maroni til at sætte hans loyalitet på prøve.
Frakr. 25
The Scarecrow
S01E15 45 minutter
Gordon og Bullock forsøger at stoppe Gerald Crane, en biologilærer, der samler på kirtler fra sine mordofre. Mooney fortsætter med skabe intriger for at få magt, og Falcone forsøger at ændre på Maronis plan for Pingvinen.
Frakr. 25
The Blind Fortune Teller
S01E16 45 minutter
Gordon og Dr. Leslie Thompkins tager i cirkus sammen, men dagen tager en dramatisk drejning, da området kommer under angreb. Falcone hjælper pingvinen med natklubben.
Frakr. 25
Red Hood
S01E17 45 minutter
Gordon og Bullock ser nærmere på Red Hood-banden efter at en række bankrøverier har fundet sted i byen. Fish Mooney forsøger at genvinde sin position i underverden.
Frakr. 25
Everyone Has a Cobblepot
S01E18 45 minutter
Bruce håndterer efterfølgerne af angrebet, Gordon søger oplysninger om Loebs seneste kontrovers, Fish Mooneys loyalitet betvivles af fangerne, da det lader til, at hun har allieret sig med Dr. Dulmacher.
Frakr. 25
Beasts of Prey
S01E19 45 minutter
Gordon og Bullock kigger nærmere på en uopklaret sag med tilknytning til en seriemorder, der går efter unge kvinder. Fish forsøger at undslippe Dukkemageren. Bruce og Selina konfronterer Reggie.
Frakr. 25
Under the Knife
S01E20 45 minutter
Gordon og Bullock ånder fortsat The Ogre i nakken, men tiden er knap, da den berygtede forbryder har udvalgt en person, der står Gordon nær, som sit næste offer. Bruce og Selina arbejder sammen om at få ram på en korrupt ansat i Wayne Enterprises.
Frakr. 25
The Anvil or the Hammer
S01E21 45 minutter
The Ogre nedbryder Barbara psykisk lidt efter lidt, og det udvikler sig til et kapløb mod tiden for Gordon og Bullock at finde gerningsmanden. Samtidig iværksætter Pingvinen sin hensynsløse plan. Bruce får kendskab til sandheden om Wayne Enterprises.
Frakr. 25
All Happy Families Are Alike
S01E22 45 minutter
Bandekrigen i Gotham City er på kogepunktet, da Fish Mooney ligger i åben strid med Maroni og Pingvinen om magten over byen. Samtidig har de seneste begivenheder bragt Barbara og Leslie sammen.
Frakr. 25

Medvirkende

Danny Cannon
Danny Cannon
Instruktør
T.J. Scott
T.J. Scott
Instruktør
Rob Bailey
Rob Bailey
Instruktør
Ben McKenzie
Ben McKenzie
Donal Logue
Donal Logue
Morena Baccarin
Morena Baccarin
Sean Pertwee
Sean Pertwee
Zabryna Guevara
Zabryna Guevara

Lignende