The Blacklist

The Blacklist

2 sæsoner201345 min / AfsnitThriller
7.9
15+
S01Sæson 1
22 afsnit
Køb denne sæson

FBI-agenten Elizabeth Keen får vendt op og ned på sit liv, da en mystisk kriminel, Raymond Reddington, som har undgået at blive fanget i årevis, melder sig selv og insisterer på kun at tale med hende.

Undertekster
Pilot
S01E01 45 minutter
Raymond Reddington overgiver sig til FBI og tilbyder at samarbejde med dem under en betingelse: Han vil kun tale med den nyudnævnte FBI-profiler Elizabeth Keen.
Frakr. 15
The Freelancer
S01E02 45 minutter
Med hjælp fra en CIA-agent og Ressler går Red og Elizabeth efter The Freelancer for at forhindre et nyt mord. Elizabeth er i tvivl om, hvad hun skal stille op med Toms kasse.
Frakr. 15
Wujing
S01E03 45 minutter
Red og FBI forsøger at finde en kinesisk spion, som tidligere har arbejdet med Red. Samtidig begynder Elizabeth at efterforske Tom.
Frakr. 15
The Stewmaker
S01E04 45 minutter
Da Liz vidner mod en narkobaron, bliver et andet vidne bortført, muligvis af The Stewmaker, en mand som er ansvarlig for hundredvis af forsvundne personer.
Frakr. 15
The Courier
S01E05 45 minutter
Robert Knepper er på flugt, men Red og FBI ved ikke, hvordan han ser ud. Elizabeth havner midt i et kidnapningsforsøg.
Frakr. 15
Gina Zanetakos
S01E06 45 minutter
Denne gang kæmper Red mod en smuk kvinde, som er terrorist. Tom forsøger at bevise, at han er uskyldig ved at give FBI noget.
Frakr. 15
Frederick Barnes
S01E07 45 minutter
Et kemisk angreb i undergrundssystemet får FBI til at sætte en jagt ind på den ansvarlige. Spændingerne mellem Elizabeth og Red tager til efter deres konflikt med Tom.
Frakr. 15
General Ludd
S01E08 45 minutter
Endnu en person på listen bliver afsløret, og Elizabeth hører om et meget farligt planlagt angreb mod landets finansielle system. Desuden kommer Tom Elizabeth til undsætning.
Frakr. 15
Anslo Garrick (1)
S01E09 45 minutter
Begivenhederne tager en uventet drejning, da en person fra den sorte liste går efter Red. Samtidig havner Liz et underligt sted.
Frakr. 15
Anslo Garrick (2)
S01E10 45 minutter
Liz infiltrerer FBIs blacksite men støder på problemer. Mens Red forsøger at forhandle med Anslo, forbliver Resslers skæbne uvis. Samtidig bliver Tom stadig mere bekymret for Liz.
Frakr. 15
The Good Samaritan
S01E11 45 minutter
Elizabeth må tage sig af en seriemorder fra sin fortid, mens Red må håndtere følgerne af at have fanget nummer 16, Anslo Garrick.
Frakr. 15
The Alchemist
S01E12 45 minutter
Red afslører endnu et navn på listen, alkemisten, og teamet gør alt, hvad det kan for at opspore ham. Han er nemlig i stand til at ændre ved DNA, så forbrydere kan gå fri.
Frakr. 15
The Cyprus Agency
S01E13 45 minutter
Red fortæller Liz om en række bortførelser af babyer, og FBI-teamet beslutter sig for at undersøge et ulovligt adoptionsbureau. Efterforskningen påvirker Liz personligt.
Frakr. 15
Madeline Pratt
S01E14 45 minutter
Liz hjælper Tom med at vænne sig til tanken om den forestående adoption. Red afslører, at en kvinde fra hans fortid er et mål, og han overtaler Liz til at slå til mod den syriske ambassade.
Frakr. 15
The Judge
S01E15 45 minutter
Red efterforsker Jolenes liv. Samtidig går Liz og Ressler efter en forbryder ved navn The Judge, som indespærrer dem, som sætter uskyldige i fængsel.
Frakr. 15
Mako Tanida
S01E16 45 minutter
Det næste mål på Reds liste er en af hans tidligere kompagnoner, forbryderkongen Mako Tanida. Tanida flygter fra fængslet og er ude efter en ting: hævn.
Frakr. 15
Ivan
S01E17 45 minutter
En højteknologisk del af et cyberforsvar bliver stjålet og sporene peger i retning af en russisk terrorist. Samtidig kaster Jolenes forsvinden lys over mysterier, der involverer Tom.
Frakr. 15
Milton Bobbit
S01E18 45 minutter
Red og teamet er på jagt efter The Undertaker, der arbejder med livsforsikringer og overtaler almindelige mennesker til at blive lejemordere.
Frakr. 15
The Pavlovich Brothers
S01E19 45 minutter
Pavlovich brødrene specialiserer sig i kidnapninger af ofre, der kan indbringe store løsesummer, og ifølge Red er de i gang med at planlægge en ny kidnapning.
Frakr. 15
The Kingmaker
S01E20 45 minutter
Da en politiker i Prag hænges ud for et mord, giver det teamet anledning til at gå efter The Kingmaker en upålidelig strateg, som står bag mange magtfulde politikere.
Frakr. 15
Berlin (1)
S01E21 45 minutter
Liz nægter at arbejde sammen med Red, efter at hun har opdaget sandheden om sin fars død. Samtidig afslører Liz alt, hvad hun ved om Toms hemmelige liv til FBI.
Frakr. 15
Berlin: Conclusion (2)
S01E22 45 minutter
Efter at det mystiske fangetransportfly styrtede ned, er hele byen udsat for en lockdown, mens myndighederne jagter de undslupne fanger. Samtidig bruger Liz sin magt til at hjælpe Red.
Frakr. 15

Medvirkende

Michael W. Watkins
Michael W. Watkins
Instruktør
Joe Carnahan
Joe Carnahan
Instruktør
James Spader
James Spader
Megan Boone
Megan Boone
Diego Klattenhoff
Diego Klattenhoff
Ryan Eggold
Ryan Eggold
Harry Lennix
Harry Lennix

Lignende