Bamses julerejse

Bamses julerejse

1 sæson199624 min / AfsnitBørn og familie
7.1
For alle
S01Sæson 1
24 afsnit
Køb denne sæson

Julekalender med Bamse, Kylling og Ælling. Når tre gode venner holder sammen, skal det nok blive jul. Tivertifald!

Bamses Julerejse - S01 - E01 - Nu er det jul - Ih hvor det kilder
S01E01 24 minutter
Nu er det jul - ih hvor det kilder! I dag er det juleaften! Det er Bamse sikker på. Han henter sin gode, gamle julesprællemand. Ham, der spræller jul og sne og gaver frem - når man trækker i snoren. Men snoren mangler. Og hvad er det, Bamse ser på himlen over sin hemlige hule?
Frakr. 9
Bamses Julerejse - S01 - E02 - Den røde bold og Kyllings klokke
S01E02 30 minutter
Bamse, Kylling og Ælling mangler snor. Og uden snor går det ikke. Så kan Julesprællemanden ikke sprælle, og Bamse kan ikke trække kælken. Kylling kan ikke få sin juleklokke op at hænge, og Lunas fugleneg falder fra hinanden. Kun den lille Ælling mangler ikke noget, så længe den kan lege med sin mystiske røde bold.
Frakr. 9
Bamses Julerejse - S01 - E03 - Kyllings indpakningsdille og den første sne
S01E03 30 minutter
Bamse er god til at vente, når det er noget godt, han venter på. Jul og sne og gaver er godt, men hvad skal han stille op med snydesne og snydegaver og en Kylling, der har fået indpakningsdille?
Frakr. 9
Bamses Julerejse - S01 - E04 - Det mystiske snevejr
S01E04 22 minutter
Julemanden har tabt sin sæk med sne ned i knolden på Bamse, som ikke kan forstå, hvorfor sneen er af papir, og hvorfor der er bogstaver på den. Luna må hjælpe, og Kylling har sin irriterende indpakningsdille. Ingen af dem ved, at en nisse er stukket af fra julemanden for at slippe for slid og slæb - nu bli'r han jaget af Ælling, som forelsker sig i hans røde tøj.
Frakr. 9
Bamses Julerejse - S01 - E05 - Bamse får en rejseide og Nissen bliver forelsket
S01E05 23 minutter
Bamse har ondt i armen af at skrive til-og-fra-kort, men Julemanden har ikke hentet sækken endnu. Måske skulle Bamse selv rejse op og aflevere den? Ælling, som er forelsket i det røde nissetøj, jager Nissen i en fælde - og nu er det Nissen, som bliver forelsket, men i hvem?
Frakr. 9
Bamses Julerejse - S01 - E06 - På med skiene - og afsted
S01E06 24 minutter
Bamse og Kylling pakker kælken for at rejse op til Julemanden og aflevere sækken og gavepapiret. De håber,at Julemanden vil opfylde deres store ønske om at få en tur i kanen.De aner ikke, at der sidder en Nisse på taget med skumle planer om at afskaffe julen. Så da Bamses skistøvler og kælken forsvinder, tror han, at Kylling og Ælling driller.
Frakr. 9
Bamses Julerejse - S01 - E07 - Jagten på Ællings Røde Garnnøgle
S01E07 22 minutter
Kylling har heldigvis ikke svigtet Bamse, og sammen går de ud efter kælken. Nu mangler de bare ski til Kylling og de varme huer, som Luna skal strikke til dem - så er de parate til at tage afsted. Ælling vil de ikke have med, kun den rødesnor - og mens de leder efter den, sker der underlige ting i skoven.
Frakr. 9
Bamses Julerejse - S01 - E08 - De varme huer og honningkrukken
S01E08 22 minutter
Nissen er vildt forelsket i Luna. Hun har hans hue på, og hos nisser betyder huebytning forlovelse. Han gør sig lækker og stjæler Bamses honningkrukke til hende. Og ikke nok med det - han forsøger også at stjæle Julemandens sæk!
Frakr. 9
Bamses Julerejse - S01 - E09 - Den der graver en grav
S01E09 22 minutter
Bamse og Kylling bli'r meget skuffede, da de opdager, at Julemandens tre ting er væk. Er det den falske Luna-kærestejulemand, der har hugget tingene? Og kan han finde på atgøre noget frygteligt med dem? Så skal han huske det gamle ord, som siger, at den, der graver en grav for andre, selv falder i den!
Frakr. 9
Bamses Julerejse - S01 - E10 - Bål og brand
S01E10 26 minutter
Bamse og Kylling er meget påpasselige nu - de vil ikke risikere, at julemandens tre ting bliver stjålet igen. De sikrer sig ved at aftale hemmelige kodeord og skiftes til at holde vagt. Men kan de klare sig mod den falske julemand? Og hvad er det, der lugter af?
Frakr. 9
Bamses Julerejse - S01 - E11 - Den drukner ej…
S01E11 24 minutter
Luna lader sig ikke imponere, da den sodede Nisse praler med, at hele julen er gået op i røg. Hun giver ham ordre om at vaske sig i søen og hente noget rødt garn til hende. Han må gøre, som hun siger, men kan han nå at gennemføre sin usle plan på vejen? En ting er sikker: Nissen blive
Frakr. 9
Bamses Julerejse - S01 - E12 - Luna får en frier og rejsen begynder
S01E12 26 minutter
Nissen øver sig i at fri. Han tror, at Luna er ved at arrangere bryllupsfest. Der dufter nemlig afLunas særlige Luciaboller over hele skoven. Men Bamse, Kylling og Ælling lader sig ikke friste. De bliver i hulen og passer på de tre ting ... Endeligt bli'r det så mørkt, at de tre venner kan drage afsted på rejsen til Julemanden. For nu er det vel sikkert, at de er sluppet af med den falske julemand?
Frakr. 9
Bamses Julerejse - S01 - E13 - Skilteforvirring
S01E13 23 minutter
Nissen slæber sig afsted i den røde tråd efter Bamse, Kylling og Ælling. Han har kun een tanke i hovedet: Monstrene skal stoppes, ellers bli'r det Jul. De tre venner har også nok at tænke på: Hvordan læser man et skilt rigtigt? Kan et fugleskræmsel blive levende? Det er et held, at Kylling er så modig og stadig har indpakningsdille!
Frakr. 9
Bamses Julerejse - S01 - E14 - Honningfest i det gule land
S01E14 20 minutter
En bi, der summer omkring Nissens næse,giver ham en lumsk ide. Han vil lokke Bamse, Kylling og Ælling i en honningfælde. Og så vil han tage hjem til Luna med en krukke honningog gifte sig med hende. Men Kylling ser et spøgelse i spejlet. Og vrede bier stikker.
Frakr. 9
Bamses Julerejse - S01 - E15 - Sand og vand
S01E15 30 minutter
Nu kan det være nok med at ligge og dase i det gule blomsterland. Vores tre venner må fortsætte rejsen nordpå. Julemanden skal jo have sine ting. Men Nissen, som selv hader vand, ved, at Ælling elsker vand, og lægger en vandfælde. Det ender med et PLASK!
Frakr. 9
Bamses Julerejse - S01 - E16 - Labyrinten i det grønne land
S01E16 30 minutter
FARLIG LABYRINT: DEN DER GÅR IND KOMMER ALDRIG UD - står der på et skilt. Den våde Nisse skal ikke have noget af at gå ind i den labyrint. Men han får en ide om at lokke monstrene derind for evigt. Og bare selv stå stiv som en statue og se, hvad der sker.
Frakr. 9
Bamses Julerejse - S01 - E17 - Pandekagefælden
S01E17 26 minutter
Bamse, Kylling og Ælling synes ikke, at statuen var ret god til at vise vej. Nu må de selv prøve at finde op til Julemanden. De er alle tre trætte og sultne - de længes højlydt efter Luna og hendes dejlige pandekager. Igen får Nissen en af sine fæle ideer!
Frakr. 9
Bamses Julerejse - S01 - E18 - Kælketur i snelandskab
S01E18 22 minutter
Vi er på vej til dig Julemandsynger de tre glade venner i de sneklædte bakker. Der bliver kuret og kælket, og Julesprællemanden får tak, fordi han har skaffet sne. Bamse, Kylling og Ælling fejrer, at de snart må være fremme ved Julemand og kanetur. Nu er der ikke nogen, der kan true dem mere - for her er vel ingen afskyelige snemænd.
Frakr. 9
Bamses Julerejse - S01 - E19 - Det falske skæg
S01E19 24 minutter
Lille Ælling har svært ved at sige farvel til den flotte snemand, de har lavet. Men de skal jo videre og slå lejr, spise Askes strømpe-boller og have sig et lille hvil. Og de skal tale om, hvordan man kan kende Julemanden på hans høje trone og hans hvide skæg. HOV! - der er nogen, der har pruttet hul på Bamses dyne?
Frakr. 9
Bamses Julerejse - S01 - E20 - Nissens storhed og fald
S01E20 19 minutter
Midt i snelandskabet ser Bamse, Kylling og Ælling en høj trone. På tronen sidder en mand i rødt tøj med langt hvidt skæg. Hvis det er Julemanden - hvor er så rensdyrene, julegaverne og kanen? Lille Ælling vil ikke opføre sig artigt - heldigvis! Men nu bliver kælken for alvor tung at trække.
Frakr. 9
Bamses Julerejse - S01 - E21 - Hjemve
S01E21 23 minutter
Nissen siger, at han i virkeligheden er Julemandens søn, som også blev tabt ud af kanen. Og nu forlanger han, at Bamse, Kylling og Ælling tager ham med og afleverer ham til Julemanden sammen med de tre andre ting. Han kræver pleje, bål at varme sig ved, noget at spise og noget at drikke. Han hundser og herser - men skal det også lykkes ham at skille tre gode venner ad?
Frakr. 9
Bamses Julerejse - S01 - E22 - Fremme ved målet
S01E22 24 minutter
Bamse har bedrøvet og bleg taget en modig beslutning i nattens løb. Når Kylling og Ælling ikke vil med, tager han alene op til Julemanden med de tre ting. Men først kunne den Nisse, som kalder sig Julemandens søn, trænge til at få en ordentlig forskrækkelse. Og så vil det vise sig, om tre gode venner er så nemme at skille ad alligevel.
Frakr. 9
Bamses Julerejse - S01 - E23 - Julemandens værksted
S01E23 27 minutter
Gennem hullet i snehulen kommer de tre venner ned til Julemandens værksted. Her er virkelig brug for hjælp - hvis ikke hele værkstedet skal gå i stå? Møder Bamse, Kylling og Ælling Julemanden? Får de den kanetur, de ønsker sig så højt? Og hvad sker der med Nissen, som siger, at han er Julemandens søn?
Frakr. 9
Bamses Julerejse - S01 - E24 - Juleaften i Bamses hule
S01E24 22 minutter
I et sidste håb om at Bamse, Kylling og Ælling kommer hjem Juleaften - går Luna og Aske og forbereder festen i hulen. Da det begynder at blive mørkt, er de begge ved at fortvivle af længsel efter deres kære venner. Men heldigvis kan sorg til glæde vende - og Bamses Julerejse får en lykkelig ende.
Frakr. 9

Medvirkende

Lars Bom
Lars Bom
Alberte Winding
Alberte Winding
Søren Hauch-Fausbøll
Søren Hauch-Fausbøll

Lignende

Publikum