Sunday

Sunday

4 kautta2019 - 202125 min / episodiKomedia, Draama
8.5
S
S01Kausi 1
8 jaksoa
Audio
Tekstitykset
Sunday - S01 - E01 - Løvernes Konge
S01E01 25 minuuttia
The trainer for FC Fredericia is sent to Kenya to find a talented player that can save the club.
Ei saatavilla
Sunday - S01 - E02 - The Goatkeeper
S01E02 25 minuuttia
Sunday skal interviewes til den lokale avis, men det går ikke helt som Frederik og Bjarne havde ønsket sig. Jonas er jaloux på, at Sunday løber med al opmærksomheden, så han beslutter sig for at lave en prank på Sunday, der involverer en ged.
Ei saatavilla
Sunday - S01 - E03 - Run Sunday, Run
S01E03 25 minuuttia
Direktøren Bjarne har fundet en ny mulig sponsor i Givskud Løvepark og vil have Sunday med, så han kan hjælpe med at lukke aftalen. Men Sundays frygt for løver ender med at resultere i en noget anden aftale end forventet.
Ei saatavilla
Sunday - S01 - E04 - The Lion King
S01E04 25 minuuttia
Bjarne vil have Thomas Gravesen til at være træner i Fredericia, så Frederik bliver fyret. Aftalen med Gravesen viser sig dog at være lidt sværere at lukke, end Bjarne havde regnet med. Sunday har trænet hårdt og er endelig ved at være klar til at komme på banen.
Ei saatavilla
Sunday - S01 - E05 - Mushi Mushi
S01E05 25 minuuttia
Fodboldholdet skal på træningstur til Hamborg – og for endelig at få lidt god presse, har de inviteret en kvindelig journalist fra lokalavisen med, som Frederik får til at opgave at charmere. Jonas bliver sat til at babysitte Sunday på turen.
Ei saatavilla
Sunday - S01 - E06 - Big Bowl
S01E06 25 minuuttia
Maria har slået op med Jonas, så hun tager på date i Big Bowl med Sunday. Jonas er jaloux og dukker op med en plan om at ødelægge deres date. Bjarne og Frederik skal mødes med deres nye sponsor, som ender med at udfordre Frederik til en drikkekonkurrence.
Ei saatavilla
Sunday - S01 - E07 - Forhandleren
S01E07 25 minuuttia
Der er underskud i klubben, så Bjarne er nødsaget til at finde steder, hvor han kan spare. Frederik er blevet smidt ud hjemmefra af sin kone, så Sunday sætter sig for at prøve at få dem til at finde sammen igen.
Ei saatavilla
Sunday - S01 - E08 - De Hvi’
S01E08 25 minuuttia
Sunday er blevet fyret og har fundet job på en burgerbar. Men da Fredericias angriber bliver skadet, bliver der pludselig brug for ham. En ansat i AGF har meldt sin ankomst i klubben.
Ei saatavilla

Ohjaaja & Näyttelijät

Jesper Rofelt
Jesper Rofelt
Ohjaaja
Rikke Bilde
Rikke Bilde
Lars Hjortshøj
Lars Hjortshøj
Melvin Kakooza
Melvin Kakooza
Kurt Dreyer
Kurt Dreyer
Anders Brink Madsen
Anders Brink Madsen
Esben Dalgaard Andersen
Esben Dalgaard Andersen

Samanlaisia