Sunday

Sunday

1 sæson202228 min / AfsnitKomedie
8.5
For alle
S01Sæson 1
2 afsnit
Køb denne sæson

Melvin Kakooza spiller hovedrollen i denne populære komedieserie om den afrikanske fodboldspiller Sunday, der skal finde sig til rette i den meget danske fodboldklub og by Fredericia. Senere kommer Melvin længere ud i verden.

Undertekster
Sunday - VM Special
S01E01 25 minutter
Da en svindler tager røven på FC Fredericia, står klubben pludselig i sin værste økonomiske krise nogensinde. Også Sunday har krise, da det sommerhus som han har købt til sin mor, også er i fare. Så mens Sunday, Frederik, Jonas og Maria beslutter sig for at lave et storskærmsarrangement for hele byen i anledning af VM, så de kan skaffe nogle hurtige penge, så går Bjarne i gang med at finde en ny investor til klubben, så klubben kan overleve. Storskæmsarrangementet viser sig dog hurtigt at være en ret stor mundfuld for Sunday og Jonas, hvor specielt strømmen driller. Men Jonas har en idé til, hvordan de løser det, hvilket indebærer det lokale plejehjem. Bjarne lykkes med at finde en sponsor, men får lovet ham, at Kasper Hjulmand vil dukke op. Men hvordan overtaler man lige Hjulmand til det, når han befinder sig i Qatar med landsholdet? Aftenen ender noget anderledes end planlagt, så vil det lykkes FC Fredericia at overleve? Og får Sundays mor sit sommerhus?
Frakr. 15
Sunday - VM Special - Danmarks Drenge
S01E02 28 minutter
Sunday og Jonas kæmper med at få storskærmsarrangementet op at køre, men strømforsyningen driller. Så de må “låne” lidt strøm fra det lokale plejehjem, hvilket viser sig ikke at være helt nemt. Bjarne har lykkes med at finde en mulig investor, men har til gengæld lovet, at Kasper Hjulmand vil kigge forbi stadion. Men hvordan overtaler man lige Hjulmand til det? Aftenen ender noget anderledes end planlagt, så vil det lykkes FC Fredericia at overleve?
Frakr. 35

Medvirkende

Melvin Kakooza
Melvin Kakooza
Anders Brink Madsen
Anders Brink Madsen
Nadia Kvist
Nadia Kvist
Thue Ersted Rasmussen
Thue Ersted Rasmussen

Lignende