Nynne

Nynne

1 sæson200645 min / Afsnit0
5.6
For alle
S01Sæson 1
13 afsnit
Nynne - Happy Birthday
S01E01 45 minutter
Nynne fylder 35 år, og mor dukker op med rundstykker og et stk. sponsorbarn. Der er dømt krise, indtil intellektuel lækker svensk forfatter er åben for spontan-date.
Frakr. 9
Nynne - Mennesket Nynne
S01E02 45 minutter
Nynne beslutter sig for at finde sine ægte værdier og ligner en, der er kommet til skade i en genbrugsbutik, da manden i hendes liv, i form af ny mandlig kollega, melder sig på banen.
Frakr. 9
Nynne - 2 kinky bananas
S01E03 45 minutter
Net-dating i researchens navn skaber nye spændende kontakter og ender med cigar, salsa og to kinky bananas, selvom en green og køller er lige ved at komme på tværs.
Frakr. 9
Nynne - Skyd papegøjen
S01E04 45 minutter
Exit livsstils-journalist. Enter dybdeborende reporter. Nynne går benhårdt efter nyrig skattesvindler. Surprise. Charmerende offer vækker bekymrende minder om Sneakers-koncert i 80'erne.
Frakr. 9
Nynne - Påske virus
S01E05 45 minutter
Nynne improviserer en påskefrokost for udvalgte kolleger, og alt går galt. Især da hendes mor dukker op og danser folkedans og ender som parterapeut for kontor-kæresterne.
Frakr. 9
Nynne - I krig og kærlighed
S01E06 45 minutter
Agent 00-Nynne with license to kill kommer på glatis efter coaching fra hardcore erhvervskvinde. Må man udspionere ens største konkurrent, når det handler om en mand?
Frakr. 9
Nynne - Mellem venynner
S01E07 45 minutter
Veninderne er det vigtigste. Så brænder man dem af, og lidt for ofte må freden genoprettes. Nynne vil gøre alt for at gøre Anne lykkelig - men at lege Kirsten Giftekniv kan være farligt.
Frakr. 9
Nynne - Plus på kontoen
S01E08 45 minutter
Lykkelig og nyforelsket i yderst hjælpsom og omsorgsfuld mand. Især når det kommer til at få styr på rodet økonomi. En fuldmagt til Nynnes overtræk betyder vel ikke noget mellem kærester...
Frakr. 9
Nynne - En Nynne ser rødt
S01E09 45 minutter
Fra pilgrim til hjemløs. Alex har udlejet Nynnes lejlighed til sur advokat-kvinde, men nøden lærer Nynne at spinde, og hun konfronterer ham i bedste Charlies Angels stil. Go girl.
Frakr. 9
Nynne - Out of Copenhagen
S01E10 45 minutter
Ferien står for døren og alle skal væk. Nynne drømmer om afrikansk safari, men cykelferie på Samsø med mor og Fjeld er i følge kontoudtoget mere realistisk.
Frakr. 9
Nynne - I tyrens tegn
S01E11 45 minutter
Nynne vil have et barn og går på jagt efter en passende donor med gode gener. Ens chef er jo altid en oplagt mulighed - men Jacob begynder hurtigt at tage sin rolle lidt for seriøst.
Frakr. 9
Nynne - Elge i brunst
S01E12 45 minutter
Voldsomt sød og stabil advokatmand stiller villa med havudsigt og tennistimer til fri disposition, og inden Nynne ser sig om er hun blevet papmor - til en 20-årig. Og så er der lige Lars og en weekendtur i den svenske ødemark.
Frakr. 9
Nynne - Happy end
S01E13 45 minutter
Hvordan føles ægte kærlighed? Som champagne der bobler? Eller vaniljeis, sød og knapt så overvældende, men også lidt kvalmende i længden? Nynne bliver nødt til at træffe et vigtigt valg.
Frakr. 9

Medvirkende

Charlotte Sachs Bostrup
Charlotte Sachs Bostrup
Instruktør
Giacomo Campeotto
Giacomo Campeotto
Instruktør
Mille Dinesen
Mille Dinesen
Mette Agnete Horn
Mette Agnete Horn
Anne-Grethe Bjarup Riis
Anne-Grethe Bjarup Riis

Lignende