Doctor Who

Doctor Who

2 sæsoner2011 - 201454 min / AfsnitSci-fi
8.6
15+
S07Sæson 7
13 afsnit

Serien skildrer en mystisk tidsrejsende fra rummet, som kaldes for Doktoren, og hans eventyrlige rejser i rum- og tidsfartøjet Tardis. Sammen med sine medrejsende udforsker han tid og sted, løser diverse problemer og møder monstre. Serien blander genrerne eventyr, science-fiction, humor og gys.

Asylum of the Daleks
S07E01 54 minutter
Da han kidnappes af sin ældste fjende, tvinges Doktor ud på en umulig opgave – til et sted selv daleker frygter…Asyl. Et planetdækkende fængsel, som huser de mest skræmmende og vanvittige af deres art. Doktor og familien Pond må finde en flugtvej. Men med Amy og Rorys forhold i hårdknude, og en hær af gale daleker, som nærmer sig, er det op til Doktor at redde deres liv og ægteskab.
Ikke tilgængelig
Dinosaurs on a Spaceship
S07E02 54 minutter
Et ubemandet rumskib styrter mod sin sikre undergang – hvis Doktor ikke kan redde skibets utrolige last…af dinosaurer! Ved hans side ser vi et følge af eventyrere; en storvildtjæger, en egyptisk dronning og et forbløffet medlem af familien Pond. Men hvad, Doktor ikke ved, er, at der er en anden om bord, som vil gøre alt for at beholde skibets dyrebare forhistoriske last.
Ikke tilgængelig
A Town Called Mercy
S07E03 54 minutter
Doktoren får en Stetson (og en pistol!), og finder sig selv i rollen som den modvillige sherif i en mindre by i Det Vilde Vesten under belejring af en urokkelig cyborg kendt under navnet "Gunslinger". Men hvem er han og hvad vil han? Svaret lader til at findes hos den mystiske Kahler-Jex, en fremmed, hvis oprindelige udseende skjuler en gådefuld hemmelighed.
Ikke tilgængelig
The Power of Three
S07E04 54 minutter
Doktor og familien Pond står over for en usandsynlig invasion af jorden, da millioner af ondskabsfulde sorte kuber ankommer om natten, næsten som gaver, der falder ned fra himlen. Men hvad er de? Hvad er der i dem? Og vigtigst af alt, hvem sendte dem? Det internationale samfund er i vildrede over for truslen, og det er op til Doktor at grave den, som står bag gåden, frem.
Ikke tilgængelig
The Angels Take Manhattan
S07E05 54 minutter
Doktorens hjerteskærende farvel til Amy og Rory. Det er en kamp imod uret, der sender dem ud på en vild jagt gennem Mahattans lange gader, mens New Yorks statuer kommer til live omkring dem. Da Rorys liv er i fare, må Doktor og Amy lokalisere ham, før det er for sent! Heldigvis får de hjælp af en gammel bekendt, som leder dem på rette spor.
Ikke tilgængelig
The Bells of Saint John
S07E06 54 minutter
Doktors søgen efter Clara Oswald bringer ham til nutidens moderne London, hvor der er Wi-Fi overalt. Menneskeheden lever i en sump af Wi-Fi, men noget farligt lurer derude blandt de usynlige signaler – noget som indfanger og fængsler menneskenes bevidsthed. Da Clara bliver mål for denne lumske trussel, styrter Doktor til for at redde hende og verden fra en ældgammel fjende.
Ikke tilgængelig
The Rings of Akhaten
S07E07 54 minutter
Clara vil opleve noget fantastisk, så Doktor bringer hende til de beboede ringe på planeten Akhaten, hvor en fest med rituelle offergaver er i fuld gang. Clara møder årets unge dronning, mens både valfartende og indfødte gør sig klar til ceremonien. Men noget ukendt bevæger sig rundt i pyramiden, og der kræves et menneskeoffer.
Ikke tilgængelig
Cold War
S07E08 54 minutter
Året er 1983, og da TARDIS materialiserer sig, befinder Doktor og Clara sig om bord på en skadet russisk ubåd, der ukontrolleret sejler rundt på havets dyb. Et fremmedt væsen, som er flygtet fra en blok af arktisk is, er også løs om bord med dem. Med hæsblæsende humor og en last kernevåben om bord er det ikke kun besætningen, men hele menneskeheden, som står på spil.
Ikke tilgængelig
Hide
S07E09 54 minutter
Clara og Doktor kommer til Caliburn House, et hjemsøgt gods, der ligger ensomt på en øde hede. Bag dens mure er der en spøgelsesjagende professor og et begavet medium, som søger efter heksen i brønden. Hendes åbenbaring er tit blevet set gennem bygningens historie, men er hun virkelig et spøgelse? Og hvad er det, som jager hende? Noget skræmmende gemmer sig i Caliburn House, og Doktoren finder hurtigt sig selv i jagt på spøgelser.
Ikke tilgængelig
Journey to the Centre of the TARDIS
S07E10 54 minutter
TARDIS er forulykket, Clara føler sig fortabt, og Doktor har 30 minutter, før hans skib eksploderer. Et rumskibsbjergningshold tager TARDIS om bord, hvilket forårsager et sammenbrud af dets systemer. Mens Doktor samler den brogede skare om bord, indser han han, at Clara stadig er fanget i sit dårligt fungerende skib og forfulgt af en farlig gruppe uhyrer.
Ikke tilgængelig
The Crimson Horror
S07E11 54 minutter
I viktorianske Yorkshire er der noget meget mærkeligt ved fru Gillyflowers Sweetville Mill, med dens helt rene gader og smukke mennesker. Endnu mere mærkeligt er det, at voksagtige lig dukker op ved floden, alle farvet røde. Da Doktor og Clara forsvinder, er det op til Vastra, Jenny og Strax at redde dem, inden også de bliver ofre for den røde fare.
Ikke tilgængelig
Nightmare in Silver
S07E12 54 minutter
Hedgewicks World of Wonders var engang galaksens største tivoli, nu huser det en snu entertainer, en skakspillende dværg og en dysfunktionel militærdeling. Det sidste Doktor, Clara, Artie og Angie forventer, da de ankommer, er, at en af Doktors ældste fjender er genopstået. Cybermanden er tilbage.
Ikke tilgængelig
The Name of the Doctor
S07E13 54 minutter
Clara bliver kaldt til en umulig konferencesamtale, som advarer hende om, at de dødbringende Whisper Mænd langsomt nærmer sig Vastra, Jenny og Strax. Nogen kidnapper Doktors venner og føre ham ud på en jagt gennem tid og rum mod et sted, han aldrig ville nærme sig. Det er en livsfarlig fælde, der truer med at rive op i hans fortid, nutid og fremtid…
Ikke tilgængelig

Medvirkende

Nick Hurran
Nick Hurran
Instruktør
Saul Metzstein
Saul Metzstein
Instruktør
Ben Wheatley
Ben Wheatley
Instruktør
Matt Smith
Matt Smith
Karen Gillan
Karen Gillan
Arthur Darvill
Arthur Darvill
Jenna Coleman
Jenna Coleman
Paul Kasey
Paul Kasey
Peter Capaldi
Peter Capaldi
Neve McIntosh
Neve McIntosh
Zawe Ashton
Zawe Ashton
Samuel Anderson
Samuel Anderson

Lignende