Chuck

Chuck

3 sæsoner2007 - 201045 min / AfsnitAction, Drama, Komedie
8.2
15+
S01Sæson 1
13 afsnit
Køb denne sæson
Undertekster
Chuck Versus the Intersect
S01E01 42 minutter
Buy More medarbejderen Chuck bliver uforvarende kastet ud i en verden af CIA- og FBI-agenter, da en hemmelig database, der indeholder tophemmelige oplysninger, bliver downloadet ind i hans hjerne.
Frakr. 25
Chuck Versus the Helicopter
S01E02 42 minutter
Da Chuck fortsætter med at tumle med sit nye liv som spion, stiger spændingerne mellem hans nye partnere Sarah og John.
Frakr. 25
Chuck Versus the Tango
S01E03 42 minutter
Chuck fortsætter med at erfare, at det at leve et dobbeltliv ikke er let. Da han bliver udfordret af sin chef, hverver Chuck Morgan til at hjælpe ham med at bevise chefen, at han kan være assisterende manager.
Frakr. 25
Chuck Versus the Wookiee
S01E04 42 minutter
Chuck kommer på en usædvanlig opgave, da en attraktiv CIA kvinde anmoder om hjælp til en mission. Da Morgan ser hende, spørger han Chuck, om han kan sætte hende i kontakt med ham.
Frakr. 25
Chuck Versus the Sizzling Shrimp
S01E05 42 minutter
Chuck støder på sit første moralske dilemma som spion - han skal beslutte, om han vil støtte regeringen og sine venner eller gøre, hvad han mener er det rigtige efter Sarah og Casey nægter at hjælpe ham på en misson.
Frakr. 25
Chuck Versus the Sandworm
S01E06 40 minutter
Chuck støder på en agent, der lever et liv , der minder om hans eget. Han erfarer, at agenten er en gadget-ekspert og debatter med sig selv om, hvorvidt han skal angive agenten eller ej.
Frakr. 25
Chuck Versus the Alma Mater
S01E07 41 minutter
Chuck vender tilbage til Stanford, - det universitet, der bortviste ham, - for at hjælpe en tidligere professor. Professoren viser sig også at være en regeringshemmelighed, der bliver jaget på grund af en tophemmelig fil.
Frakr. 25
Chuck Versus the Truth
S01E08 42 minutter
Chuck befinder sig i et dilemma, da han kæmper mellem sin cover-identitets kærlighedsliv og ægte kærlighed, da han møder Lou, en smuk pige, som er interesseret i den virkelige Chuck.
Frakr. 25
Chuck Versus the Imported Hard Salami
S01E09 42 minutter
Efter Chuck indser, at hans forhold til Sarah ikke havde nogen chance for at blive til virkelighed, beslutter Chuck sig for at gå ud med en kvinde, der arbejder på en lokal sandwichbar.
Frakr. 25
Chuck Versus the Nemesis
S01E10 41 minutter
Alle bliver chokerede over at opdage, at Bryce Larkin faktisk er i live, men tingene bliver endnu mere komplicerede, da han undslipper uden først at besvare eventuelle spørgsmål.
Frakr. 25
Chuck Versus the Crown Vic
S01E11 41 minutter
Chuck og Sarah optræder som et par for at stoppe en forfalskende sejlsportsmand med tilknytning til politiske personer.
Frakr. 25
Chuck Versus the Undercover Lover
S01E12 42 minutter
Caseys tidligere fotojournalist flamme, Ilsa, dukker op med en forlovet. Desværre viser det sig, at Ilsa hele tiden har været en spion.
Frakr. 25
Chuck Versus the Marlin
S01E13 41 minutter
Chuck finder en fejl i Buy More butikkens systemer, hvilket får Casey og Sarah til at tro, at Fulcrum har kendskab til Chucks forbindelse til Intersect.
Frakr. 25

Medvirkende

Zachary Levi
Zachary Levi
Yvonne Strahovski
Yvonne Strahovski
Adam Baldwin
Adam Baldwin
Ryan McPartlin
Ryan McPartlin
Vik Sahay
Vik Sahay

Lignende