Breaking Bad

Breaking Bad

5 sæsoner2008 - 201350 min / AfsnitDrama, Thriller, Krimi
9.5
15+
S01Sæson 1
7 afsnit
Køb denne sæson

En kræftsyg kemilærer slår sig sammen med en tidligere studerende for at fremstille og sælge metamfetamin for at sikre sin families fremtid.

Pilot
S01E01 60 minutter
Kemilæreren Walter White har rundet 50 og har sine bedste år bag sig, så da han får at vide, at han har kræft og kun kort tid tilbage at leve i, tager han en drastisk beslutning.
Frakr. 15
Cat's in the Bag...
S01E02 50 minutter
Walt og Jesse havde ikke held med at få afsat deres hjemmelavede crystal meth, så nu står de med et par lig, de skal have skaffet sig af med.
Frakr. 15
...And the Bag's in the River
S01E03 50 minutter
Mens Walt forsøger at rydde op i det kaos, der fulgte efter den første narkohandel, er konen, Skyler, ved at komme lidt for tæt på sandheden om hans dobbeltliv.
Frakr. 15
Cancer Man
S01E04 50 minutter
Walt er blevet tvunget til at afsløre sandheden om sin dødelige sygdom, og nu må han finde ud af, hvordan han skal skaffe penge til at betale for en række meget dyre kræftbehandlinger.
Frakr. 15
Gray Matter
S01E05 50 minutter
En af Walts tidligere forskningspartnere tilbyder at betale for hans dyre kræftbehandling, og Skyler beslutter sig for, at Walt må og skal sige ja til det generøse tilbud.
Frakr. 15
Crazy Handful of Nothin'
S01E06 50 minutter
Bivirkningerne tager til og udgiften til den dyre kræftbehandling vokser, og Walt forlanger, at Jesse finder en narkogrossist. Det fører uheldigvis Jesse lige i armene på en forbryder.
Frakr. 15
A No Rough Stuff Type Deal
S01E07 50 minutter
Efter Jesses nærkontakt med en alt for tidlig død accepterer Walt at producere mere narko til den nådesløse Tuco. Samtidig tror Skyler, at hendes søster har stjålet babyshower gaven.
Frakr. 15

Medvirkende

Michelle MacLaren
Michelle MacLaren
Instruktør
Bryan Cranston
Bryan Cranston
Instruktør
Terry McDonough
Terry McDonough
Instruktør
Bryan Cranston
Bryan Cranston
Anna Gunn
Anna Gunn
Aaron Paul
Aaron Paul
Dean Norris
Dean Norris
Betsy Brandt
Betsy Brandt

Lignende