Persondatapolitik for Blockbuster

Sidst ændret: 2023-05-08

Introduktion

Dette er SF Anytimes persondatapolitik, og i dette dokument kan du læse, hvordan persondata bliver behandlet af SF Anytime AB med organisationsnummer 556748-2616 (herefter ”SF Anytime”, ”vi”, eller ”os”) for varemærkerne ”SF Anytime” og ”Blockbuster”, når du bruger hjemmesider, tjenester og applikationer (vores Tjenester). Hvis intet andet er angivet, er det SF Anytime AB, der er persondataansvarlig for den databehandling, der bliver foretaget via vores Tjenester.

Vi værner om dit privatliv, og det er vigtigt, at du læser informationerne om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Vi bruger information, som vi indsamler om vores kunder og brugere, til fire formål:

 • til at drive vores virksomhed og levere (samt forbedre og tilpasse) den tjeneste, vi tilbyder,
 • til at tilbyde en personligt tilpasset tjeneste, der er unikt tilpasset de individuelle brugere,
 • til at sende kommunikation, herunder kampagner, til vores brugere og potentielle kunder, samt
 • til at markedsføre tjenesten og vise reklamer i f.eks. vores egen tjeneste og på hjemmesider, der benytter sig af reklamer.

Vi kombinerer indsamlet data fra disse formål for at give dig en mere fleksibel, mere sammenhængende og personligt tilpasset oplevelse. For at forbedre beskyttelsen af dit privatliv har vi indbygget tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der skal forhindre visse kombinationer af data.

Der kan være yderligere persondatapolitikker, der gælder for visse af de tjenester, vi tilbyder.

Læs venligst disse, når du opretter en konto, vælger at deltage i konkurrencer, downloader en app, køber et produkt eller en tjeneste.

Læs gerne videre i de forskellige afsnit nedenfor for at blive informeret om, hvordan vi anvender personlige oplysninger, hvordan det påvirker dine private oplysninger, og hvordan du gør brug af dine rettigheder.

Indhold

 • Indsamling af personoplysninger
 • Sådan bruger vi personoplysninger
 • Grunde til vi deler dine personoplysninger
 • Sådan tilgår og kontrollerer du dine personoplysninger
 • Dine personlige rettigheder
 • Beskyttelse af dine personoplysninger
 • Hvor vi gemmer og behandler dine personoplysninger
 • Opbevaring af personoplysninger
 • Ændringer i denne persondatapolitik
 • Kontakt os

Indsamling af personoplysninger

Vi indsamler personoplysninger for, at vores Tjeneste vil fungere effektivt og give dig den bedst mulige oplevelse. Nogle af disse oplysninger indsamles, eksempelvis når du opretter en konto i en applikation, benytter din brugerkonto hos Tjenesten, køber et produkt, downloader en app og registrerer dig som bruger, tilmelder dig et nyhedsbrev eller kontakter os for support. Nogle af oplysningerne får vi ved at registrere, hvordan du interagerer med vores Tjeneste og produkter, f.eks. gennem brugen af cookies på vores hjemmeside og modtagelsen af brugerdata fra software, der kører på din enhed.

Vi kan også indhente personoplysninger fra tredjepart. Personoplysninger, der hentes fra tredjepart, beskytter vi i overensstemmelse med de metoder, der beskrives i denne persondatapolitik og i overensstemmelse med eventuelle yderligere begrænsninger, der gælder for kilden til informationen. Sådanne tredjepartskilder kan variere over tid, men har tidligere inkluderet:

 • Datamæglere, som vi køber demografiske data af for at supplere information, som vi indsamler.
 • Sociale medier, når du giver SF Anytime adgang til dine oplysninger på et eller flere sociale medier.
 • Partnere, som vi samarbejder med, for at tilbyde tjenester eller deltage i fælles markedsføringsaktiviteter.
 • Offentlig tilgængelige kilder, f.eks. åbne myndighedsdatabaser og andre data, der er tilgængelige for offentligheden.

Du kan vælge, hvilke personoplysninger vi indsamler. Når du bliver bedt om at opgive personlysninger, kan du vælge at afslå. Men hvis du vælger ikke at oplyse personoplysninger, der er nødvendige for at få adgang til et produkt, en tjeneste eller en funktion, kan du risikere, at du ikke kan bruge det specifikke produkt eller funktion.

De personoplysninger, vi indsamler, afhænger af dine interaktioner med SF Anytime, dine valg, herunder dine privatlivsindstillinger, og de produkter og funktioner, du benytter dig af. Indsamlet persondata kan omfatte følgende:

 • Navn- og kontaktoplysninger
  Vi indsamler dit for- og efternavn, mailadresse, postadresse, telefonnummer, kundenummer og andre lignende kontaktoplysninger.
 • Identifikationsoplysninger
  Vi indsamler kodeord og lignende sikkerhedsoplysninger, der bruges til identifikation og kontoadgang.
 • Demografiske oplysninger
  Vi indsamler oplysninger om dig, f.eks. indstilling af land og sprog.
 • Betalingsoplysninger
  Vi indsamler nødvendige oplysninger for at kunne behandle din betaling ved eventuel leje eller køb, herunder betalingsmidlets nummer (f.eks. kreditkortnummer) og tilhørende sikkerhedskode.
 • Købshistorik
  Vi indsamler oplysninger om dine køb, beløb, tidspunkt for køb og tilbud, du benytter.
 • Enheds- og brugeroplysninger
  Vi indsamler data om din enhed, og hvordan du og din enhed interagerer med SF Anytime og vores Tjeneste. Vi samler f.eks. information om produktanvendelse, hvilket betyder, at vi indsamler data om de funktioner, du bruger, og film, som du køber eller lejer. Herunder også de indstillinger, du vælger, og de softwarekonfigurationer, du bruger mest. Vi indsamler også information om enheden, tilslutningen og konfigurationen, hvilket betyder data om enheden og netværket, som du bruger for at få adgang til vores Tjeneste. Det kan også indbefatte informationer om operativsystemer, IP-adresse, enheds-id (f.eks. telefoners IMEI-nummer), nationale indstillinger og sprogindstillinger.
 • Interesser og favoritter
  Vi indsamler oplysninger om dine interesser og favoritter. Foruden dem, du specifikt har tilkendegivet, kan dine interesser og favoritter også udledes og tilknyttes andre oplysninger, som vi indsamler.

Vi indsamler også information, som du giver os; indholdet i de meddelelser, du sender til os og spørgsmål og information, du giver til kundeservice.

Når du kontakter os, eksempelvis for kundesupport, telefonsamtaler og chatsessioner med vores repræsentanter, kan samtalen overvåges eller optages.

Hvis du bruger funktionen, hvor du logger ind med Facebook, så får vi adgang til den mailadresse, du bruger til at logge ind på Facebook med.

Bemærk, hvis du beder os om ikke at kontakte dig via mail, vil vi beholde en kopi af den mailadresse på vores udelukkelsesliste for at sikre, at du ikke modtager uønskede mails.

Sådan bruger vi personoplysninger

I dette afsnit beskriver vi, hvorfor vi behandler personoplysninger, og hvilket lovgrundlag vi baserer vores behandling på. Det bygger frem for alt på to forskellige grundlag; enten at vores behandling er nødvendig for at opfylde vores kontrakt med dig (”Opfyldelse af kontrakt”), eller at vores behandling er nødvendig af hensyn til vores eller en tredjeparts berettigede interesse (”Berettiget interesse”). I nogle tilfælde baserer behandlingen sig på dit samtykke (”Samtykke”), eller at behandlingen er nødvendig for at opfylde en retslig forpligtelse (”Retslig forpligtelse”).

Vi har bedømt ”Berettiget interesse” ud fra, at vores behandling til sådanne formål er nødvendig for at kunne imødekomme brugernes og kundernes ønsker. Eller at behandlingen er nødvendig for at kunne evaluere, udvikle og forbedre indholdet og opbygningen af vores tjenester samt at kunne markedsføre vores produkter og tjenester og sikre relevans i vores tilbud. Endelig har vi også en berettiget interesse i at kunne beskytte vores virksomhed.

Vi bruger information, som vi indsamler om vores kunder og brugere, til fire formål:

 • til at drive vores virksomhed og levere (samt forbedre og tilpasse) den tjeneste, vi tilbyder,
 • til at tilbyde en personligt tilpasset tjeneste, der er unikt tilpasset de individuelle brugere,
 • til at sende kommunikation, herunder kampagner, til vores brugere og potentielle kunder, samt
 • til at markedsføre tjenesten og vise reklamer i f.eks. vores egen tjeneste og på hjemmesider, der benytter sig af reklamer.

Vi kombinerer indsamlet data fra disse formål for at give dig en mere fleksibel, mere sammenhængende og personligt tilpasset oplevelse. For at forbedre beskyttelsen af dit privatliv har vi indbygget tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der skal forhindre visse kombinationer af data.

 • Levere og forbedre materialet i Tjenesten. Vi bruger oplysninger for at kunne levere og forbedre Tjenesten og for at udføre nødvendige forretningstiltag. Dette inkluderer håndtering af materialet i Tjenesten, vedligeholdelse og forbedring af Tjenestens ydeevne, udvikling af nye funktioner samt analyse og yde kundeservice. Eksempler på sådan en anvendelse inkluderer følgende: 
 • Levering af produkter og tjenester. Vi bruger oplysninger, når du køber eller lejer film hos os, for at forsyne dig med vores materiale som film og events. Når du registrerer dig som bruger af vores Tjeneste, vil vi verificere din alder, betalingsoplysninger og din konto via den mail, du angav ved registrering.
 • Kundeservice. Vi bruger dine oplysninger til at give dig support, så du kan benytte vores Tjeneste.
 • Produktforbedring. Vi bruger dine oplysninger til at forbedre vores Tjeneste, herunder at opdatere funktioner. Vi bruger f.eks. fejlrapporteringer til at forbedre sikkerhedsfunktioner. Vi benytter brugeradfærd, søgeord og klik i vores Tjeneste til at forbedre relevansen af søgeresultater. Vi benytter brugerdata til at afgøre, hvilke nye funktioner der skal prioriteres samt indhold i Tjenesten og placering af relevant indhold for dig i Tjenesten.
 • Sikkerhed. Vi bruger dine oplysninger til at beskytte indholdet i vores Tjeneste og for vores kunders sikkerhed. Vi benytter dem også til at opdage og forhindre svindel, til at løse stridsspørgsmål og til at opfylde vores aftale. Vi kan også blokere for beskeder eller fjerne indhold, hvis det er i modstrid med vores betingelser.
 • Forretningsvirksomhed/Business Intelligence. Vi bruger dine oplysninger til at udvikle aggregerede analyser og Business Intelligence, som gør det muligt for os at drive og sikre vores virksomhed samt at tage velfunderede beslutninger. Vi benytter hovedsageligt anonyme data, der ikke består af personoplysninger, i analyser af kundeindsigt, produktudvikling, personalisering, trends, statistik og lignende formål.

  Lovgrundlag: Opfyldelse af vores kontrakt med dig (Artikel 6(1)(b) Databeskyttelsesloven) eller Berettiget interesse (Artikel 6(1)(f) Databeskyttelsesloven). Behandling, der er nødvendig for, at vi kan opfylde vores kontrakt med dig, er, f.eks. indsamling og lagring af din mailadresse for blandt andet at kunne verificere registrerede betalingsoplysninger. Databehandling, vi udfører på grundlag af Berettiget interesse, er, f.eks. at vi behandler dine kontaktoplysninger for at imødekomme din interesse i at modtage kundeservice.
 • Personligt tilpassede tjenester. Vores Tjeneste indeholder tilpassede funktioner, som automatisk skræddersyer din oplevelse baseret på vores oplysninger om dine aktiviteter, interesser og også din position i de tilfælde, hvor vi har indhentet dit samtykke eller på baggrund af lov eller kontrakt. Oplysningerne analyseres og grupperes inden for udvalg, prioritering og planlægning af kontakt med kunden/brugeren, så du får personligt tilpassede tjenester og tilbud, der kan være af interesse for dig. Til oplysningerne knyttes en eller flere markører om, hvilken type af tilpasning af webtjenester og markedskommunikation der rettes mod brugeren. Såkaldt personalisering.

  Lovgrundlag: Berettiget interesse (Artikel 6(1)(f) Databeskyttelsesloven).
 • Kommunikation. Vi benytter oplysninger til at kommunikere med dig. Eksempelvis kan vi kontakte dig via mail, telefon eller på andre måder for at informere dig, når sikkerhedsopdateringer er tilgængelige, opdatere dig om supporthenvendelser, informere dig om, at du skal foretage en handling for at holde din konto aktiv, eller fortælle om et tilbud, der kan være interessant for dig. Du kan læse mere om, hvordan du administrerer dine kontaktoplysninger, mailpræferencer og kampagnemeddelelser i afsnittet ”Sådan tilgår og kontrollerer du dine personoplysninger” i denne persondatapolitik.

  Lovgrundlag: Opfyldelse af kontrakt (hvis behandlingen er nødvendig for at opfylde vores kontraktlige forpligtelser over for dig) (Artikel 6(1)(b) Databeskyttelsesloven) eller Berettiget interesse (Artikel 6(1)(f) Databeskyttelsesloven).
 • Markedsføring og reklame. Vi benytter de oplysninger, du opgiver, ved registrering af brugerkonto og oplysninger, der indsamles, når du gennemfører køb og benytter vores Tjeneste til at give dig relevant markedsføring og vise reklamer, der kan være af interesse for dig. Dette gør det muligt at målrette interessebaserede reklamer til vores kontohavere. Når du besøger vores hjemmeside, vil nogle af de cookies, vi placerer på dine oplysninger, være reklamecookies, så vi får indsigt i, hvilke typer af sider du er interesseret i. Herefter kan vi vise dig anbefalinger af film eller reklamer i din webbrowser, der er baseret på disse registrerede interesser. Hvis du f.eks. har vist interesse for en specifik film, kan du få flere reklamer for lignende film.

  Det er vigtigt at bemærke, at ingen af de teknologier, vi benytter til interessebaserede reklamer, samler information om dit navn, adresse, mailadresse eller telefonnummer.  
  Reklamerne, du ser i din webbrowser, kan udvælges på baggrund af oplysninger om dig, som vi bearbejder. Det kan eksempelvis være dine interesser, dine favoritter, dine transaktioner, hvordan du bruger vores Tjeneste, søgeord eller indhold, du får vist. Reklamerne kan også vælges på baggrund af anden information, som vi med tiden får kendskab til ved hjælp af blandet demografiske oplysninger, placeringsoplysninger (når tilladt), søgeord, interesser og favoritter samt brugeroplysninger fra vores Tjeneste og hjemmesider og fra vores annoncørers og partneres hjemmesider og apps.
  Vi kan også dele anonyme adfærdsoplysninger om vores brugere til vores annoncører og partnere herunder virksomheder, der sponserer indhold, der markeres med ”sponsoreret af”, ”betalt indhold/betalt af” eller ”indhold fra annoncører/fra vores annoncører”. Anonyme oplysninger er information, der ikke kan kobles til et individ, hvor vi har fjernet alle referencer og tilknytninger til vores brugere. Dette betyder, at du kan få vist reklamer på andre hjemmesider, som er baseret på din adfærd på vores hjemmesider.
  Adfærdsbaseret retargeting er en anden form for interessebaserede reklamer, der lader os vise reklamer, der er baseret på dine interesser og købe-/lejehistorik på en hjemmeside, der ikke er vores. Hvis du f.eks. har lejet en film, kan du kan komme til at se annoncer for lignende film. Dette gør det muligt for virksomheder at målrette annoncer til dig, hvis du forlader deres hjemmeside uden at gennemføre et køb.

  Lovgrundlag:
  Berettiget interesse (Artikel 6(1)(f) Databeskyttelsesloven).

Hvis du fravælger at modtage interessebaserede reklamer, betyder det ikke, at du ikke længere kommer til at se reklamer i din browser, men den reklame, du får vist, vil ikke være tilpasset dig, og den vil derfor opleves som mindre relevant. Læs mere under afsnittet ”Sådan tilgår og kontrollerer du dine personoplysninger” nedenfor.

Øvrig annoncering. Indholdet i vores Tjeneste er ikke influeret af annoncører eller markedsføringspartnere. Det er heller ikke skabt med henblik på at markedsføre et produkt, bortset fra de tilfælde hvor det udtrykkeligt bliver angivet, at indholdet er ”sponsoreret af”, ”leveret af”, ”præsenteret af”, ”betalt indhold/betalt af” eller ”annoncørindhold / fra vores annoncører” eller lignende, der udtrykker sponseret indhold og reklamer.

Øvrige formål. Hvis vi har til hensigt at benytte personoplysninger til et nyt formål, der går udover de formål, der beskrives i denne politik, vil du blive informeret om en sådan anvendelse inden, eller i forbindelse med at personoplysningerne bliver indsamlet, og vi vil bede om din tilladelse eller dit samtykke, når dette kræves. Alternativt vil vi bede om din tilladelse og/eller samtykke efter en sådan indsamling er sket, men inden vi benytter dine personoplysninger til et sådant formål.

Grunde til at vi deler dine personoplysninger

Det kan somme tider være nødvendigt for os at dele din information med en virksomhed, der udfører tjenester på vores vegne, så vi kan levere de tjenester og produkter til dig, som du har bestilt.

Vi benytter forskellige leverandører, der udfører tjenester på vores vegne, f.eks. leverandører af systemer til kunde- og sagssystemer, analyseværktøj, systemer til kommunikation via blandt andet mail og chat, kundeservice, markedsføring og trafikmåling samt udviklingstjenester og leverandører, der står for sikkerhed, support og udvikling af vores systemer og tjenester. Disse leverandører kan få brug for at behandle eller få tilgang til personoplysninger for at kunne udføre deres tjenester. Vores leverandører er forpligtede til at overholde vores krav for databeskyttelse, der regulerer deres behandling af personoplysninger.

Vi deler de betalingsoplysninger, du oplyser for at gennemføre et køb med banker og institutioner, der behandler betalingstransaktioner eller leverer andre finansielle tjenester. Betalingsoplysningerne bliver også delt for at forhindre svindel og mindske risici ved brug af kreditkort.

Vi kan også udlevere personoplysninger som en del af fælles forretning som f.eks. ved en sammenlægning eller salg af aktiver.

Endelig kan vi også være nødt til at udlevere eller gemme dine oplysninger, når vi anser det for nødvendigt, at:

 • følge lov eller retsprocesser og udlevere information til politi og andre relevante myndigheder,
 • beskytte vores kunder ved f.eks. at forhindre spammails eller forsøg på svindel eller for at forhindre dødsfald eller alvorlig skade,
 • håndtere og opretholde sikkerheden for vores produkter, herunder at forhindre eller stoppe angreb på vores systemer eller netværk,
 • beskytte rettigheder eller ejendom, der tilhører SF Anytime, herunder administrere de vilkår, der styrer din brug af tjenesterne. Hvis vi får information om, at nogen benytter vores tjenester til at handle med stjålet immateriel eller fysisk ejendom, der tilhører SF Anytime, vil vi ikke selv undersøge en kundes private indhold, men vi vil derimod overdrage sagen til politiet.

Sådan tilgår og kontrollerer du dine personoplysninger

Mine sider

Hvis du vil tilgå, redigere eller fjerne profil- og betalingsoplysninger på din SF Anytime-konto, eller du vil ændre dit kodeord eller lukke din konto, kan du gøre dette ved at besøge ”Mine sider” på sfanytime.com.

Hvis du ikke kan tilgå personoplysninger, der indsamles af os på SF Anytime, gennem vores Tjeneste, kan du altid kontakte os på mail på support@blockbuster.dk. Vi besvarer forespørgsler om adgang eller fjernelse af dine personoplysninger inden for 30 dage.

Dine kommunikationsindstillinger

Du kan vælge, om du vil modtage kampagnemeddelelser fra SF Anytime. Hvis du får reklamemeddelelser fra os på mail eller sms, og du gerne vil afmelde det, kan du gøre dette ved at følge anvisningerne i meddelelsen.  

Dine reklameindstillinger

Selvom du fravælger at modtage interessebaserede reklamer, vil du fortsat se reklamer i din browser, men de reklamer, der vises, vil ikke være tilpasset dig og vil derfor opleves som mindre relevante.

I det omfang information, der benyttes til interessebaserede reklamer, også benyttes til andre nødvendige formål (herunder at udbyde vores produkter, analyser og påvisning af svindel) vil indsamlingen af sådanne oplysninger ikke ophøre, selvom du fravælger interessebaserede reklamer.

Hvis du ønsker mere information om interessebaseret markedsføring, og hvordan du kan fravælge det, bedes du besøge hjemmesiden youronlinechoices.com eller networkadvertising.org (hvis du besøger vores hjemmesider fra USA).

Webbrowserbaseret kontrol

 • Cookie-kontrol. Relevant browserbaseret cookiekontrol beskrives i vores Cookiepolitik.
 • Sporingsbeskyttelse. Nogle browsere har en funktion, der kaldes sporingsbeskyttelse, der blokerer indhold fra tredjepart, herunder cookies, fra alle de hjemmesider, som du tilføjer til din liste for sporingsbeskyttelse. Ved at begrænse kommunikation til disse hjemmesider, begrænser browseren informationen, som disse tredjepartssider kan indsamle om dig.

Kundekonto SF Anytime og Blockbuster

 • Oprettelse og brug af din personlige konto. Når du opretter en personlig brugerkonto ved at registrere dig i vores Tjeneste, bliver du bedt om at angive nogle personlige oplysninger, og vi vil tildele dig et unikt kundenummer for at identificere din konto og information knyttet til den.
 • Login. Når du logger ind på din konto, registrerer vi det, hvilket omfatter dato og tid, information om enheden og applikationen, du loggede ind på. 

Dine personlige rettigheder

I overensstemmelse med databeskyttelsesloven (GDPR) har du ret til kontrol over dine egne personoplysninger og til at få information direkte fra os. Nedenfor kan du læse om dine rettigheder.

 • Ret til tilbagetrækning af samtykke. Hvis behandling af personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at trække dit samtykke for fremtidig behandling af personoplysninger tilbage når som helst.
 • Ret til information. Du har ret til at få information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Denne information får du i denne persondatapolitik, samt ved at vi besvarer dine spørgsmål.
 • Ret til adgang. Du har ret til at få indsigt i, om SF Anytime behandler dine personoplysninger og til at få en kopi af dine personoplysninger – et såkaldt registerudtræk. I registerudtrækket får du at vide, hvilken information vi har om dig, og hvordan vi behandler dine personoplysninger.
 • Ret til rettelse. Du har ret til at kræve, at vi retter fejlagtig eller ufuldstændig information om dig, og at vi supplerer din information.
 • Ret til sletning (retten til at blive glemt). Du har i nogle tilfælde ret til at få dine personoplysninger slettet. Dette gælder f.eks. oplysninger, der ikke længere er nødvendige at behandle eller beholde til det formål, de blev indsamlet til, eller hvis du tilbagetrækker dit samtykke for en behandling. I nogle tilfælde kan SF Anytime ikke slette dine personoplysninger, da oplysningerne enten stadig er nødvendige at behandle med henblik på det formål, de blev indsamlet til, eller at SF Anytimes interesse i den fortsatte behandling af oplysningerne vejer tungere end din interesse i at få dem slettede. Det kan også skyldes, at vi har lovkrav på at beholde dem.
 • Ret til begrænsninger. Du har ret til at modsætte dig bearbejdningen af dine personoplysninger, hvis du mener, at oplysningerne, vi har om dig, ikke er korrekte, at vores behandling er lovstridig eller at vi ikke har brug for oplysningerne til et specifikt formål. Du kan også kræve, at vi ikke skal behandle dine oplysninger, imens vi kontrollerer dette, eller mens vi kontrollerer, om du har ret til at gøre indsigelse mod en bestemt behandling, der beskrives i denne Persondatapolitik.
 • Ret til dataportabilitet. Du har i nogle tilfælde ret til dataportabilitet, dvs. at få udleveret personoplysninger, der leveres til dig i et struktureret, almindeligt brugt og maskinlæsbart format samt at kunne overføre disse oplysninger til en anden persondataansvarlig. Dette gælder kun i de tilfælde, hvor vores ret til at behandle dine personoplysninger er baseret enten på dit samtykke eller på opfyldelsen af en kontrakt med dig.
 • Ret til at gøre indsigelse. Du har i nogle tilfælde ret til at gøre indsigelse mod anden behandling af dine personoplysninger. Vi skal da stoppe behandlingen, hvis vi ikke kan vise tvingende berettigede formål, der vejer tungere end din interesse i ikke at få personoplysningerne behandlet. Du kan også gøre indsigelse mod, at vi bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring, dvs. markedsføring via post, mail eller sms. Du har ret til når som helst at gøre indsigelse mod vores direkte markedsføring (herunder profilering til dette formål), og vi skal da stoppe vores behandling af dine oplysninger til disse formål.
 • Ret til at indgive en klage. Du har ret til at fremføre klager hos en databeskyttelsesmyndighed.

Udøvelsen af dine rettigheder er omkostningsfrit. Vi besvarer som regel din anmodning om registerudtræk og sletning af dine personoplysningen inden for 30 dage. De handlinger, du har anmodet om, udføres inden for rimelig tid, som alt afhængigt af omstændighederne kan være op til tre måneder. Vi forbeholder os retten til ved urimelig eller åbenlys indsigelse eller anmodning at opkræve en rimelig afgift for handlingen.

Beskyttelse af dine personoplysninger

Vi benytter os af en del sikkerhedsteknologier og sikkerhedsmetoder til at beskytte dine personoplysninger mod uønsket adgang, anvendelse og udlevering. F.eks. lagres personoplysninger, som du oplyser, i et computersystem, der har begrænset adgang og befinder sig i beskyttede lokaler. Ved overførsel af meget følsomme data (eksempelvis kreditkortnummer og kodeord) via internettet, beskytter vi disse oplysninger med kryptering.

Hvor vi gemmer og behandler personoplysninger

Personoplysninger, der indsamles af os, kan lagres og behandles hovedsageligt i den region, hvor du bor, i Sverige eller i andre lande, hvor vi, SF Anytime, vores samarbejdspartnere, datterselskaber eller leverandører driver virksomhed. Lagringsstederne vælges med henblik på at fungere effektivt, at forbedre ydeevnen og at skabe redundans med henblik på at beskytte data, hvis der skulle opstå strømafbrydelse eller andre problemer. Vi træffer foranstaltninger for at sikre, at oplysninger, som vi indsamler, i overensstemmelse med denne persondatapolitik behandles i overensstemmelse med denne politiks bestemmelser og overensstemmelse med gældende lovgivning, hvor oplysningerne er.

Særlige sikkerhedsforanstaltninger ved overførsel af personoplysninger uden for EU/EES

I tilfælde af vi skulle overføre dine personoplysninger til et tredjeland dvs. uden for EU/EES, vil vi indgå en aftale og foretage andre relevante beskyttelsesforanstaltninger i overensstemmelse med gældende lovkrav. Disse gældende lovkrav inkluderer blandt andet at sikre:

 • hvis EU-kommissionen har besluttet, at det land uden for EU/EES, som dine personoplysninger overføres til, har et ”tilstrækkeligt” beskyttelsesniveau, der svarer til det beskyttelsesniveau, som Databeskyttelsesloven giver. Dette indebærer eksempelvis, at oplysningerne fortsat bliver beskyttet blive beskytte mod uautoriseret adgang, og at du kan gøre brug af dine rettigheder i forhold til oplysningerne, eller
 • at EU-kommissionens standardklausuler er indgået mellem SF Anytime og modtageren af personoplysningerne uden for EU/EES. Dette indebærer, at modtageren garanterer, at den beskyttelse af dine personoplysninger, som databeskyttelsesloven giver, stadig er gældende. I disse tilfælde vurderer vi også, om der er lovgivning i modtagerlandet, der påvirker beskyttelsen af dine personoplysninger. Hvis det er nødvendigt, foretager vi særlige tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at beskyttelsen af dine oplysninger fortsætter ved overførslen af disse til et aktuelt land uden for EU/EES.

Vores opbevaring af personoplysninger

Vi beholder personoplysninger så længe, det er nødvendigt for at levere vores Tjeneste og opfylde transaktionerne, som du har anmodet og godkendt. Andre nødvendige formål kan være at efterleve vores juridiske forpligtelser, løse stridsspørgsmål og udføre vores aftale. Da disse behov kan variere for forskellige typer af data og for forskellige typer af produkter, tjenester og sammenhænge, kan faktiske opbevaringsperioder variere. Dine personoplysninger frasorteres og anonymiseres, når de ikke længere er relevante i forhold til på de formål, de er indsamlet til. Vi benytter hovedsageligt anonyme data, der ikke består af personoplysninger ved analyse af kundeindsigt, trends, m.m. i overensstemmelse med det, der står angivet i afsnittet ”Sådan bruger vi personoplysninger”.

Personoplysninger, som SF Anytime skal gemme ifølge gældende lovgivning, som f.eks. regnskabslovgivning, gemmes så længe, det er nødvendigt for SF Anytime at efterleve den. Det indebærer, at SF Anytime ikke altid har mulighed for at slette samtlige personoplysninger, selvom du beder om det. Se afsnittet ”Dine individuelle rettigheder”.

Ændringer i denne persondatapolitik

Vi vil opdatere vores persondatapolitik, når det er nødvendigt at afspejle kundefeedback og ændringer i vores Tjeneste. Når en politik opdateres, bliver datoen for seneste ændring opdateret i toppen af politikken.

Hvis der sker større ændringer i politikken, eller i hvordan vi bruger dine personoplysninger, vil du få en meddelelse på hjemmesiden eller en mail, inden ændringerne træder i kræft, når det er nødvendigt i forhold til lovgivningen.

Læs gerne denne persondatapolitik af og til, så du holder dig informeret om, hvordan vi beskytter dine personoplysninger og dit privatliv.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål vedrørende dine personoplysninger, en klage eller har et spørgsmål til os, kan du kontakte os ved at bruge følgende kontaktinformation.

SF Anytime AB
Org. nr. 556748-2616
Box 7200
103 88 Stockholm
Sverige

Mailadresse: support@blockbuster.dk

Hvis intet andet er angivet, er SF Anytime persondataansvarlig for personoplysninger, der indsamles via Tjenesten, der omfattes af denne persondatapolitik.